Over ons

Photo_1615665702989

Over ons verhaal

De Groene Investering is een onderneming met een duidelijke focus op de interactie tussen mens en natuur. Het is ons doel om u te voorzien van groene energie en daarmee een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Wij leveren groene stroom die wordt opgewekt en gegenereerd door de kracht van de zon. Met een professioneel team van elektriciens, installateurs, en adviseurs staan wij doorlopend voor u klaar om u te voorzien van en informatie over groene energie. De mogelijkheden van deze groene energie zijn eindeloos te gebruiken voor uw woning, bedrijfspand of elektrische auto.

Wat bieden wij?

Wij zijn blij met onze wereld, de wereld die ons zo veel te bieden heeft. De wereld die wij graag willen doorgeven aan onze kinderen. In het beschermen van ons huidige klimaat, zijn wij ons ook bewust van de uitdagingen die we voor ons hebben. Daarom willen wij als organisatie naast het werken aan een duurzamer en Co2 beperkte wereld, de mensen enthousiasmeren voor een wereld met meer beplanting, biodiversiteit en bomen. Vanuit dit bewustzijn hebben wij onszelf de vraag gesteld: Wat kunnen wij de wereld bieden?

Het antwoord is als volgt:

Installatie zonnepanelen/ laadpalen

We komen bij u aan huis om de zonnepanelen en/of laadpalen te installeren. Onze professionele monteurs, die zorgvuldig en op een veilige manier te werk gaan, leggen de volledige installatie aan, van panelen tot omvormer. Zo kunt u zorgeloos achterover zitten en na installatie direct gaan genieten van uw groene stroom en sterk verlaagde energierekening. Met uw installatie bent u verantwoordelijk voor de Co2 vermindering wat direct goed is voor ons klimaat.

bird, birds, animal

Vogelnest stoppers​

Het is zowel voor mens en vogel vervelend wanneer er onder uw zonnepanelen nestjes gemaakt worden. De ruimte onder panelen is vaak te warm voor vogels, waardoor het nest doorgaans altijd leeg blijft. Desondanks blijven vogels vaak terugkomen, omdat de panelen een beschutte en veilige plek bieden. Door het tikkende geluid op uw dak kunnen vogels voor geluidsoverlast zorgen. Door het aanbrengen van een vogelblokker, één van onze diensten, voorkomt u op een diervriendelijke manier de overlast van vogels onder uw zonnepanelen.

In de naam van u, planten wij een boom! 🙂

Bij ons heeft uw zonnepaneleninstallatie niet alleen direct invloed op uw portemonnee, maar draagt u ook een steentje bij aan een groenere wereld. Met het planten van één boom zorgt u voor extra zuurstof, wordt het CO2-gehalte gereduceerd en bent u mede verantwoordelijk voor honderden wezens die de boom gebruiken voor zuurstof, voedsel en leefomgeving. Van uw gekozen boom krijgt u bovendien altijd een certificaat toegestuurd.

Onze service

De Groene Investering biedt verschillende diensten aan. Met ons team van gemotiveerde, vrolijke en professionele installateurs verzorgen wij het hele jaar door installaties, en geven wij u altijd de service die daarbij hoort. 

 

electrician, wiring, installation

Onderhoud en reparatie

Soms kan het voorkomen dat er na verstek van tijd, iets stuk is of bekeken moet worden. Ook voor onderhoud en reparatie van zonnepanelen en laadpalen kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op! Dan maken wij een afspraak en zorgen wij ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw zonnepanelen of laadpaal.

euro, seem, money

De BTW teruggave

Voor een bedrag van € 99,- regelen wij uw btw-regeling en heeft u hier geen omkijken meer naar. Dit maakt het gebruik van onze diensten nog makkelijker en worden zonnepanelen almaar aantrekkelijker.

contact us, contact, call

Klantenservice

Onze klantenservice staat vijf dagen per week klaar om u te helpen en te adviseren over groene energie en het aanschaffen van zonnepanelen of andere vragen. Wij zijn telefonisch (van 08:00 tot 17:00) of via de mail te bereiken.

Onder de vijgenboom rusten

Wij hanteren een holistische benadering wanneer wij met u in contact komen. Wij kijken niet alleen naar de klant maar ook naar de mens daarachter, met al zijn
(of haar) wensen. Onze insteek gaat niet om kwantiteit (zoveel mogelijk verkopen).
Vanuit een oprechte en ethische houding geven wij advies.
Uw contact met ons is zeer belangrijk, met een vrolijke houding kunnen wij u vanaf kennismaking al van een zonnige tijd verzekeren.
Dat is een belofte waar u ons aan kan houden!