Onze zonnepanelen

Alleen de beste panelen

Onze selectie

De zonnepanelen ontwikkeling gaat razendsnel. Dat is aan de éne kant goed nieuws. Zonnepanelen worden steeds betaalbaarder en je krijgt er een hoger wattpiek vermogen voor terug. Aan de andere kant komt er steeds meer aanbod op de markt wat het voor de consument lastig maakt om een goed overzicht te houden.

Om deze reden is er een overzichtelijke selectie gemaakt van zonnepanelen, 
die naar ons inziens op dit moment de beste kwaliteit hebben.

Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief goed zonnepaneel systeem op uw dak.

Indien u een ander merk prefereert, kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

QCells

De zonnepanelen van Qcell wordt veel worden geïnstalleerd door heel Europa.
Qcells zonnepanelen met Q.ANTUM DUO Z Technology leveren niet alleen indrukwekkende prestaties in reële omstandigheden, maar bieden ook eersteklas prestatiegaranties van 98 % in het eerste jaar en een volledige 86 % na 25 jaar. 

Winaico

“Wanneer hoge precisie halfgeleidertechnologie uit Taiwan samenkomt met hoogwaardige engineering uit Duitsland om de beste kwaliteit zonnepanelen te creëren”

Winaico levert wereldwijd haar zeer kwalitatieve panelen. En dat is niet voor niets. 

longhi

Longi Solar

LONGi is dé wereldleider op gebied van monokristallijne zonnecellen en panelen. Sinds de oprichting in 2000, in China, focust het bedrijf zich op monokristallijne oplossingen. Naast China, zijn ze gevestigd in Japan, Europa, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika. 

canada solar

Ja Solar

JA Solar is een Chinese producent van zonnepanelen. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en is door haar prijs kwaliteit verhouding uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten ter wereld met een zeer ruim assortiment. 

Door de bomen het bos niet meer zien

En daarom helpen wij jou graag naar het bos, 
waarin de hoogste bomen groeien en de geurigste bloemen bloeien